Известие
Collapse
No announcement yet.
FUN!!!- Моля Без Коментари!
Collapse
X
-
Знаете ли какво е "СЕКС РОДЕО"?
Партньорката е на задна прашка. Заставате зад нея и започвате бавно да масажирате гърба й, после я обхващате с ръце и започвате да я чукате с плавни и бавни движения.
Изчаквате я да се разгорещи, леко се навеждате и й шепнете на ушенцето: "Приятелката ти го прави много по-добре" ...
... и се опитвате да се задържите за поне 8 секунди!Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
“Счупихми киниефъ бие!”
БГ идоти чупят тоалетна чиния с бутилка вино.
http://spanak.org/2008/05/19/toilet-wine/
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
-
Е те такова нещо е бях виждал:
http://www.break.com/index/i-think-he-can-dance.html--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Седи един мъж в лодката си - лови риба и пуши трева . По едно време му хрумва да напуши и червея.... Вади въдицата, дърпа си от тревицата и духа пушека върху червея , и пак мята въдицата обратно.
След малко гледа поплавъка се тресе неистово , дърпа въдицата и..... Червея му крещи :
- ВАДИ МЕ ОТ ТУКА ЧЕ ТИЯ КОПЕЛЕТА ЩЕ МЕ ИЗЯДАТ!!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
А този е специално за pr_00f
Седят си трима в една лодка цяла нощ ловят риба. На сутринта единия казва :
- Ето че и слънцето изгрява....
Другият отвръща :
- Да , отдавна не бях виждал толкова красив изгрев...
Третият става , и с два шута исхвърла тия двамата от лодката.
- Защо подяволите го направи??? - пита единият от изхвърляните.
- Единия за офтопик другия за флуд - отговаря този от лодката.
- Ти побърка ли се бе - крещи вторият изхвърлен.
Този в лодката хваща веслото удря двамата по главите и вика :
- А за обсъждане на действията на модератора - бан!!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Едно детенце си карало триколката с бясна скорост из града.
Спряло със свирене на гуми пред една сладкарница. Ритнало вратата и влязло в сладкарницата. Продавачката го погледнала с уплаха.
Детенцето се приближило до бара, ударило с юмрук по тезгяха и се провикнало:
- Една боза ма...
Продавачката му дала бозата. Детенцето надигнало шишето и го изпило на екс. Ударило шишето в тезгяха и казало с пиянски развален говор:
- Още една боза и "Зайченцето бяло" до дупка..."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
- Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълиш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе братле, ти на колко години си бе?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли да толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз...
Дете-молец и майка му стоят в гардероба.
- Мамо, до полетим!
- Не, ще стоим тука и ще похапнем от това кожено палто.
- Жалко - отвърнал малкият молец - А пък вчера като си летях, много ми ръкопляскаха..."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Comment
-
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Специално за ЕвгениМ
На заболекарсия стол жена на ревнивец! Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с разчекната уста няма начин да му вдигне. След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало, вдигнал и му казал: - Свършвам, плюе и тръгва!Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment